În ultimele 72 de ore, poliţiştii cu atribuţii pe linie rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au continuat activităţile de supraveghere şi control al traficului rutier, precum şi de prevenire a accidentelor de circulaţie, fiind aplicate în total 590 de sancţiuni contravenţionale.

Citește mai departe...

Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 poliţie rurală Mărăcineni au identificat joi, 21 mai, principalul bănuit în cazul unui furt de motociclu de pe raza comunei Poșta Câlnău, sesizat poliţiei în noaptea de 20/21 aprilie.

          În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că un adolescent, în vârstă de 19 ani, din comuna Poșta Câlnău, ar fi profitat de faptul că motocilul era parcat în fața locuinței păgubitului – un localnic de 25 ani-, fără a fi asigurat și l-ar fi sustras. Proprietarul a estimat prejudiciul la 12.000 lei.

          Polițiștii au recuperat vehiculul sustras și l-au predat părții vătămate.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 poliţie rurală Mărăcineni continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

 În ziua de 24 mai, polițiștii Secţiei de poliţie rurală Mărăcineni au reţinut principalul bănuit de  săvârșirea unui furt calificat. Este vorba despre un bărbat de 41 de ani din Săpoca. Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că în data de 23 mai, bărbatul ar fi profitat de faptul că persoana vătămată, o femeie de 62 de ani, din localitatea Săpoca, a plecat de la domiciliu pentru a efectua diverse activități agricole în extravilanul localității, lăsându-şi locuinţa neasigurată. Bănuitul ar fi pătruns în locuinţă, de unde ar fi sustras aproximativ 1.000 lei, prejudiciu estimat de păgubită.

Suma de bani a fost recuperată de polițiști și restituită părții vătămate.

Polițiștii l-au reținut pe bănuit pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate sub coordonarea parchetului.

 

În ziua de 21 mai, poliţiştii de investigaţii criminale au identificat principala bănuită de un furt dintr-o locuinţă de pe raza municipiului Buzău. În urma activităţilor desfăşurate, polițiștii au stabilit că este vorba despre o buzoiancă în vârstă de 62 de ani și că acesta era persoana care stătea cu fiica păgubitei, în vârstă de doi ani, în timpul în care părinții ei se aflau la serviciu.

Citește mai departe...