ESTE ŞANSA TA SĂ DEVII POLIŢIST!

 

Dacă întotdeauna ţi-ai dorit să fii poliţist, dar până acum ţi s-a părut că e prea complicat sau nu-ţi este accesibil, acum e şansa ta!

Școlile de agenţi de poliţie îţi oferă posibilitatea de a face parte din echipa noastră, a poliţiştilor. Grăbeşte-te, te poţi înscrie până pe 5 decembrie!

Citește mai departe: POLIŢIA FACE RECRUTĂRI

Începând cu data de 09.10.2017, depunerea documentelor pentru eliberarea paşaportului, se poate face şi în baza unei programări online, accesând site-ul www.epasapoarte.ro.

Citește mai departe: Programări online pentru paşapoarte!

În perioada: 26 august 2017 (sâmbătă) –29 august 2017(marți), în intervalul orar 8.00 - 24.00, S.C. Urbis - Serv SRL va efectua frezarea suprafeței carosabile pentru pregătirea viitoarelor lucrări de asfaltare, pe următoarele străzi: 1. Str. Sava Gotul- 26.08.2017 2. Str. Ana Ipătescu- 26.08.2017 3. Bd. N. Bălcescu – trosonul de la Intersectia cu bd. Unirii până la sensul giratoriu de la Arhiepiscopie ( pe lângă Tribunalul Buzău și Finanțele Publice Buzău) - 26.08.2017 4. Tudor Vladimirescu,

Citește mai departe: Ce străzi vor fi asfaltate în perioada imediat următoare

Conducătorii auto care pleacă la drum trebuie să spună „NU” alcoolului, să îşi păstreze calmul în trafic, să circule prudent şi să se asigure corespunzător la efectuarea oricăror manevre, pentru a ajunge în siguranţă la destinaţie. 

Citește mai departe: Poliţia Rutieră are recomandări pentru şoferii care poernesc la drum în week-end

Meteorologii au transmis atentionare cod portocaliu de vreme caniculara.

Avand in vedere acest aspect, politistii locali, au intreprins o actiune de informare a buzoienilor cu privire la masurile ce trebuie respectate in aceste zile, pentru siguranta lor.

Citește mai departe: Politiştii locali au împărţit apă minerală buzoienilor