Angajații Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Buzău din cadrul Prefecturii au venit și astăzi la lucru pentru a recupera ziua de 30 aprilie când Guvernul a declarat zi nelucrătoare, pentru a face legătura între week-end și ziua de 1 Mai. Astfel, programul la serviciul de pașapoarte va fi asemănător unei zile normale de lucru. Angajații au deschis birourile la ora 8.30 și le vor închide la ora 16.30, timp în care vor elibera din pașapoartele făcute și vot primi și cereri pentru eliberarea altora noi. 

      Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău, organizează licitaţie publică cu strigare pentru atribuirea contractului de închiriere a unui spaţiu de 4 mp în clădirea  numită “Punct acces auto” situată în curtea  sediului I.P.J. Buzău din strada Chiristigii Nr. 8-10, pentru amplasarea unui aparat  tip A.T.M.

Persoanele interesate se vor prezenta la sediul I.P.J. Buzău, Mun. Buzău, str. Chiristigii, nr. 8 - 10 - Serviciul Logistic, de unde, începând cu data de 25.04.2018, pot solicita fişa de date a achiziţiei contra sumei de 5 lei RON.

          Depunerea ofertelor va avea loc până în data de 10.05.2018, până la orele 16,00 .

          Licitaţia se va desfăşura în data de 16.05.2018, ora 14,00 .

          În situaţia când nu sunt îndeplinite cerinţele prevăzute de art. 74, al 1 sau 2 din  Ordinul M.A.I  nr. 243/2011 licitaţia se va repeta în data de 23.05.2018, ora 14,00. Depunerea ofertelor în această situaţiei va avea loc în perioada 17.05-18.05.2018 până la orele 16,00.

 

Într-un comunicat al DIRECŢIEI INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE din cadrul MINISTERULUI AFACERILOR INTERNE se arată:

Aproape 24.000 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne vor acționa, zilnic, în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie a.c. pentru ca toți românii să se bucure de zilele libere ocazionate de sărbătorirea Zilei Naționale a României.  

Citește mai departe: De Ziua Naţională a României, angajaţii Ministerului Afacerilor Interne sunt la datorie

Poliţia Română aniversează, la data de 25 martie 2018, 196 de ani de atestare documentară.

                   A devenit deja o tradiţie ca, în contextul aniversării Zilei Poliţiei Române, oamenii legii să se afle alături de cetăţeni pentru a sărbători.

                   Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău vă invită duminică, 25 martie a.c., în parcul CRÂNG din municipiul Buzău (la Obelisc), începând cu ora 11.00, la un eveniment organizat în aer liber, dedicat exclusiv publicului, ce se va concretiza în prezentarea tehnicii de care poliţiştii dispun în executarea misiunilor.

Citește mai departe: Poliția, în Crâng

ESTE ŞANSA TA SĂ DEVII POLIŢIST!

 

Dacă întotdeauna ţi-ai dorit să fii poliţist, dar până acum ţi s-a părut că e prea complicat sau nu-ţi este accesibil, acum e şansa ta!

Școlile de agenţi de poliţie îţi oferă posibilitatea de a face parte din echipa noastră, a poliţiştilor. Grăbeşte-te, te poţi înscrie până pe 5 decembrie!

Citește mai departe: POLIŢIA FACE RECRUTĂRI