Poliţiştii au demarat cercetări în cazul a 58 de infracţiuni şi au aplicat amenzi în valoare de 169.790 de lei.

 

În perioada 23 – 26 decembrie a.c., efectivele Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au fost angrenate în misiuni ce au avut drept obiectiv prevenirea şi combaterea infracţiunilor sau altor fapte ce ar fi putut aduce atingere ordinii publice, integrităţii persoanelor şi bunurilor acestora.

 Totodată, poliţiştii rutieri au vegheat la siguranţa circulaţiei pe drumurile publice, în zonele şi în perioadele în care s-au înregistrat valori ridicate de trafic.

În ultimele 4 zile au fost constituite şi au intrat în serviciu 379 de patrule, efectivele aflate în serviciu intervenind cu promptitudine la 125 de sesizări, dintre care 111 primite prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112.

Au fost organizate 9 acţiuni de amploare, cu dispozitiv suplimentat, în paralel cu activităţile de menţinere a unui climat de ordine şi siguranţă publică, respectiv pentru asigurarea continuităţii serviciului 24/24 de ore.

 Poliţiştii buzoieni au demarat cercetări în cazul a 58 de infracţiuni (34 de natură judiciară, 9 la regimul circulaţiei şi 15 de altă natură) şi au aplicat 300 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 169.790 de lei.

 De asemenea, în cazul a 58 de şoferi opriţi în trafic de către poliţiştii rutieri s-a impus reţinerea permisului de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce şi au fost ridicate 14 certificate de înmatriculare.