Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău, prin intermediul Serviciului Resurse Umane, recrutează candidaţi pentru concursul de admitere în cadrul unităților de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea octombrie - decembrie 2022.

 Sunt scoase la concurs 1.340 de locuri la Școala de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina, 300 de locuri la Școala de Agenți de Poliție ,, Septimiu Mureșan’’ Cluj-Napoca și 240 de locuri la Școala de Pregătire a Agenților  Poliției de Frontieră “Avram Iancu” Oradea.

Cererile de înscriere se depun exclusiv în format electronic la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., în perioada 24 octombrie - 04 noiembrie 2022, inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică.

Ulterior înscrierii, în vederea constituirii dosarului de recrutare, candidații trebuie să depună documentele solicitate până la data de 17 noiembrie 2022 (data limită pentru completarea dosarelor de recrutare în volum complet este  17.11.2022, ora 16.00).

Cererea-tip de înscriere împreună cu declarația de confirmare a cunoașterii condițiilor de desfășurare a concursului vor fi descărcate de pe site-ul unității noastre. De asemenea, alte detalii cu privire la înscrierea candidaților și desfășurarea probelor de concurs, condițiile și criteriile specifice pentru recrutarea candidaților și documentele necesare pentru întocmirea dosarului de recrutare se pot obține de pe site-ul oficial al Inspectoratului de Poliție Județean Buzău: