Un tânăr de 32 de ani, din Săhăteni a ajuns să strângă dosare peste dosare pentru comiterea a numeroase infracțiuni. Ultima faptă care l-a adus în fața oamenilor legii este una de proxenetism.

Buzoianul este acuzat că din primăvara anului trecut a trimis două tinere să se prostitueze. De fapt, cele două fete, una de 25 de ani, cealaltă de 29 de ani, erau chiar iubitele sale. Buzoianul se întâlnea în paralel cu cele două, ambelor promițându-le că vrea să își întemeieze o familie cu ele.  După ce le-a câștigat încrederea, timp de mai bine de jumătate de an le-a trimis pe cele două să își vândă trupurile pe bani în diverse imobile închiriate din Craiova, Ploiești, Cluj și Timișoara. Banii pe care îi strângea după urma fetelor îi folosea în interes propriu, la jocurile de noroc. Polițiștii au aflat de afacerea bărbatului și au descins la locuința acestuia. Oamenii legii au efectuat 4 percheziţii domiciliare în Buzău și Prahova, la imobile utilizate de proxenet.

În final, au fost puse în aplicare 12 mandate de aducere, toate persoanele fiind conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, pentru continuarea cercetărilor. În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat bani, mai multe medii de stocare și resturi de materie vegetală de culoare verde, uscată, o sabie, precum și mai multe dispozitive confecționate artizanal. Totodată, a fost indisponibilizat un autoturism de lux.