„Poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor  muniţii letale deţinute fără drept (60 de cartușe) și mai multe medii de stocare. În urma perchezițiilor, 6 persoane au fost conduse la sediul Poliției pentru audieri. Polițiștii au reținut pentru 24 de ore 2 dintre bărbați, în vârstă de 26 și 36 de ani, din Vadu Pașii, respectiv Mărăcineni. În cauză se continuă cercetările pentru comiterea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.”, anunță IPJ Buzău.

Este vorba despre 10 percheziții în județele Buzău și Constanța, într-un dosar în care sunt vizați 4 buzoieni cu vârste  cuprinse între 26 și 58 de ani, din Vadu Pașii și Mărăcineni, bănuiți de deţinerea ilegală a unor arme, muniții sau componente esențiale ale unor arme.

 La activități au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de poliție Județean Buzău, Inspectoratul de Poliție Județean Constanța și de la Inspectoratul General al Poliției Române – Direcția Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase și Direcția Operațiuni Speciale.