Două femei din municipiul Râmnicu Sărat au fost prinse de poliţişti la scurt timp după ce au comis un furt dintr-o societate comercială pe raza localității de domiciliu

 

          În seara de 07 iunie, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Sărat au identificat și depistat două femei în vârstă de 29 şi 35 de ani, ambele din municipiul Râmnicu Sărat, la scurt timp după ce au comis un furt dintr-o societate comercială cu punct de lucru pe raza localității de domiciliu.

          Furtul a fost sesizat unei patrule mixte poliţie/jandarmerie de către reprezentanții magazinului, care au precizat că două femei au luat mai multe bunuri din magazin și au părăsit incinta, fără a achita produsele în valoare de aproximativ 300 lei.

          Persoanele au fost date imediat în consemn dispozitivului de siguranţă publică de pe raza municipiului Râmnicu Sărat, iar la scurt timp au fost depistate de un echipaj de poliţie rutieră pe o stradă din localitate.

          Cele două au fost conduse la sediul Poliţiei municipiului Râmnicu Sărat, iar cercetările au fost preluate de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale.

          Prejudiciul a fost recuperat integral, iar în cauză a fost întocmit dosar sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.