Doi scandalagii din Pogoanele au fost săltați de mascați și băgați în arest, după ce unul dintre ei a aruncat cu o sapă înspre polițiști. Cei doi tineri au provocat un scandal monstru duminică și au fost reclamați la poliție prin apelul de urgență 112.

Un echipaj de poliție aflat în exercitarea sarcinilor de serviciu a primit un apel prin S.N.U.A.U. „112” prin care se sesiza că mai multe persoane deranjează liniștea și ordinea publică ascultând muzică la volum foarte mare. Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului și au stabilit că cele sesizate se confirmă, turbulenții fiind în principal membrii aceleiași familii.

„La vederea echipajului de poliție, doi dintre aceștia, în vârstă de 17, respectiv 25 de ani,

au devenit violenți verbal și fizic, amenințând cu acte de violență polițiștii. În timpul discuțiilor purtate de polițiști pentru aplanarea situației și pentru determinarea de a înceta acțiunile de amenințare și tulburare a ordinii și liniștii publice, tânărul de 25 de ani ar fi amenințat polițiștii cu o sapă, aruncând obiectul pe direcția acestora, fără a le produce vătămări. Imediat au sosit în sprijinul polițiștilor luptătorii din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale și mai multe echipaje aflate în serviciu pe raza secțiilor de poliție rurală arondate. Toate persoanele implicate au fost identificate, imobilizate și conduse la sediul Poliției. Cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice, cercetările fiind continuate sub coordonarea parchetului.” , se menționează într-un comunicat de presă al IPJ Buzău.

Cei doi au fost reținuți pentru comiterea infracțiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice.