Stimaţi buzoieni,

 

                   Îmi face o deosebită onoare ca în aceste zile de la cumpăna anilor să mă pot alătura reprezentanţilor celorlalte autorităţi care vă doresc tot binele posibil, cu precizarea că în ceea ce-i priveşte pe poliţiştii buzoieni ei vor fi angajaţi, ca şi până acum, în disputele concrete cu cei care încalcă legea.

                   De asemenea, în numele conducerii I.P.J.Buzău şi al efectivelor din subordine, vă urăm Sărbători fericite şi vă asigurăm că suntem pregătiţi şi că ne vom strădui din răsputeri ca bucuriile acestor zile să nu vă fie tulburate.

                   Pentru concursul acordat în anul pe care îl încheiem, mulţumim fără excepţie tuturor cetăţenilor oneşti ai acestui judeţ, pe ajutorul cărora ne bizuim în continuare în activitatea noastră de consolidare a siguranţei civice şi a conformităţii legislative.

                   Fie ca noul an să ne aducă tuturor concretizarea proiectelor profesionale şi sociale ce ne mobilizează viaţa şi activitatea, dar mai ales liniştea şi confortul sufletesc atât de necesare împlinirii acestor deziderate.

 

                   La Mulţi Ani!

 

 

ŞEFUL INSPECTORATULUI

Comisar şef de poliţie

PANTAZI VIRGIL-LAURENŢIU