O poliţistă de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău a donat bradul din curtea casei sale pentru a fi amplasat în Parcul Crâng şi a aduce buzoienilor bucuria  sărbătorilor de iarnă.

 

Joi, 25 noiembrie a.c., poliţiştii au demarat nu numai acţiunile specifice din competenţă pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă, ci şi pe cele din sfera tradiţiilor de sezon.

Agentul principal de poliţie Alexandra Cîrstescu este cu gândul la comunitatea pe care o deserveşte chiar şi în afara timpului de lucru. Astfel, anul acesta, fix cu o lună înainte de Crăciun, a hotărât să îşi ia rămas bun de la un prieten vechi şi drag, alături de care a copilărit. Este vorba de un brad în vârstă de jumătate de secol, care a fost plantat de predecesorii colegei noastre în curtea în care a locuit încă de când a venit pe lume.

Alexandra a oferit bătrânul şi totuşi maiestuosul conifer Primăriei Buzău, care se va îngriji de amplasarea acestuia în zona centrală a Parcului Crâng, în vederea împodobirii de sărbătoare.

Bradul Alexandrei este în această iarnă bradul buzoienilor, iar colega noastră este cât se poate de fericită şi plină de zâmbet, chiar dacă momentul despărţirii a fost emoţionant.