Este vremea bucuriei Învierii Mântuitorului;  este Paştele!  Să ne bucurăm de Lumina Învierii Domnului nostru Iisus Hristos, ca dar al iubirii dumnezeieşti, să păstrăm  credinţa creştină ortodoxă strămoşească ca pe o sfântă lumânare de Paşti aprinsă în lume de iubirea Lui și să nu-i uităm pe cei aflaţi în suferinţe, în necazuri, pe cei singuri, orfani sau părăsiţi, astfel încât ziua de Paşti să ne fie lumină, speranţă, mângâiere și pace.

Hristos a înviat!

Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău

Comisar şef de poliţie

PANTAZI VIRGIL-LAURENŢIU

 

 

 

 

Gândurile noastre, ca şi crengile cireşului, o iarnă întreagă acoperite de ninsori, o iarnă întreagă albe, vi le dăruim cu bucuria din primăvara cireșelor coapte, prinse toate, alb și roșu, în mărțișorul acestei extraordinare sărbători a naturii numită PRIMĂVARĂ.

La mulți ani!

inspector șef Inspectoratul de Poliție Județean Buzău

cms. șef de poliție Virgil Laurențiu Pantazi

 

 

În numele poliţiştilor buzoieni, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău anunţă cu regret vestea trecerii bruscă în nefiinţă a colegului nostru agent şef adjunct MOTOAŞCĂ CĂTĂLIN, şeful Postului de Poliţie Comunal Racoviţeni.

 Întreg colectivul I.P.J. Buzău se solidarizează durerii pricinuite de trecerea în nefiinţă a colegului lor şi transmite familiei sincere condoleanţe, gânduri de compasiune şi îmbărbătare, alăturându-se celor care îi aduc un ultim şi pios omagiu.

 Dumnezeu să-l odihnească în pace!

În anotimpul colindelor şi al darurilor, în prag de mare sărbătoare a păcii şi a bucuriei, Naşterea Domnului sau Crăciunul, când peste fiecare casă se aud cântări parcă rupte din  cer, "Lerui, Doamne, Ler" şi e semn de-nfloriri în grădini îngereşti, gândul bun să vă călăuzească, să vă deschideţi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină!

Anul Nou ce bate la uşi cu aromă de gutuie să vă ningă lin, cu un strop de tihnă şi de pace!

Crăciun fericit! La mulţi ani!

 

 

Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău

Comisar şef de poliţie

PANTAZI VIRGIL-LAURENŢIU