Poliţiştii din Buzău au ridicat peste 75 kg de pește, 10 plase de pescuit monofilament, 3 ave de pescuit, o barcă pneumatică și un costum de pescuit, în urma a 4 percheziții efectuate în județele Buzău și Brăila, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de braconaj piscicol / 6 persoane au fost aduse la audieri

 

Ieri, peste 25 de poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Rm. Sărat și lucrători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, au efectuat 4 percheziții domiciliare, una în județul Buzău și trei în județul Brăila, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de braconaj piscicol.

În urma perchezițiilor efectuate la patru persoane cu vârste cuprinse între 32 și 42 de ani, bănuite de comiterea infracțiunii de braconaj piscicol, polițiștii au ridicat peste 75 kg de pește, 10 plase de pescuit monofilament, 3 ave de pescuit, o barcă pneumatică și  un costum de pescuit.

Activităţile au fost desfăşurate în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Secției de poliție rurală Râmnicelu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Sărat.

Bunurile ridicate au fost confiscate în vederea cercetărilor și a probării activității infracționale.

 6 persoane au fost conduse la audieri la sediul Poliției Municipiului Rm. Sărat.

 În cauză sunt continuate cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a bănuiților.

    La activități au participat și polițiști din cadrul I.P.J Brăila.