A doua ediție a Buzău Fest se va desfășura la Buzău și Monteoru este programată pentru începutul lunii iunie. „Buzău Fest continuă și așa cum am promis vrem să promovam județul. Sper ca aceasta să devină o sărbătoare tradițională,

ținând condt că anul asta se împlinesc și 100 de ani de România Mare. Vom avea parteneri Divizia 2 „Getica”, vor fi cei de la Garda Apulum, care vor avea mai multe evenimente și, în plus față de anul trecut, vom orgaaniza și o seară folclorică”, a declarat președintele CJ, Petre Emanoil Neagu.

Anul trecut festivalul s-a bucurat de un real succes de public reușind umplerea până la refuz a celei mai cunoscute stațiuni turistice buzoiene, Sărata Monteoru. În acest an, Buzău Fest va începe cu o paradă pe străzile orașului, care va avea loc pe 31 mai și va fi se va încheia duminică 3 iunie cu un spectacol și un impresionant foc de artificii. Ca și element de noutate, organizatorii s-au gândit să includă în program și o seară folclorică, care va avea loc în data de 2 iuie și care va completa programul susținut de Garda Apulum și de noul partener care s-a alăturat proiectului inițiat de Consiliul Județean, Divizia 2 Infanterie „Getica”.